Ochráním chodidla - mátový balzám na nohy

Hloubkově vyživující a regenerační balzám pro vaše chodidla. Změkčuje ztvrdlou kůži nejen bosochodců, zaceluje praskliny a předchází vzniku dalších. Hojí drobná poranění a ulevuje od pocitu těžkých a unavených nohou. Voní nádherně po mátě, medu a čokoládě.

Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem
Kód: 7049/180
Značka: Anela
330 Kč
Kategorie: Zdraví a krása
Typ produktu: Ochrana chodidel

účinné látky

BAMBUCKÉ MÁSLO LZS, BIO

KAKAOVÉ MÁSLO LZS, BIO, RAW

  • obsahuje množství přírodního allantoinu a antioxidantů
  • zklidňuje, hojí a podporuje regeneraci
  • hydratuje
  • zvláčňuje, změkčuje a zjemňuje pokožku
  • hojí, hydratuje a zvyšuje elasticitu


   

MAKADAMOVÝ OLEJ LZS, BIO

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LZS

  • složením se podobá lidskému mazu
  • vstřebává se do hloubky, kde kůži účinně hydratuje
  • je velmi výživný a regenerační

  • má vysoký obsah antioxidantů
  • podporou tvorby kolagenu předchází stárnutí pokožky
  • zvyšuje pružnost a pevnost
   

MED

EXTRAKT Z HEŘMÁNKU PRAVÉHO

  • má silné dezinfekční a antibakteriální vlastnosti
  • vyživující, hojivý a hydratační

  • je silně protizánětlivý, antibakteriální a antimykotický
  • hojí a zklidňuje
   

DOPORUČENÉ POUŽITÍ

Přiměřené množství balzámu důkladně vmasírujte do čistých chodidel, nártů a kotníků. Na délce a síle masáže nešetřete, bohatě se vám vložené úsilí vrátí formou pocitu úlevy a svěžesti. Následně doporučujeme obléct bavlněné ponožky, docílíte tím lepšího účinku balzámu a předejdete riziku uklouznutí a zamaštění podlahy. Provádějte zpočátku pravidelně několikrát týdně, v případě akutních obtíží klidně i denně vždy po večerní sprše. Již za 2-3 týdny uvidíte a nahmatáte výsledky a bude stačit mátovo-ponožkový rituál provádět jednou týdně, abyste udrželi svá chodidla v kondici.

Náš tip: Před masáží si chodidla nejprve obrušte/ohlaďte např. pemzou. Balzám se do chodidel ještě lépe vstřebá a ta pak budou miminkovsky hladká.

JAK SKLADOVAT PŘÍRODNÍ KOSMETIKU?

Při skladování se vyhněte teplotám nad 23 °C a rozhodně ji chraňte před přímým slunečním zářením. Při vysokých teplotách oleje žluknou a ztrácejí svou kvalitu. Že se tak stalo poznáte obvykle podle změny barvy másla a také podle nepříjemného zápachu.